Even voorstellen….Harriet Schalkx

Wie ben je? En welke opleiding volg je?

Mijn naam is Harriët, ik ben 20 jaar en ik woon in Veendam en ik volg de opleiding Junior Stylist aan het Alfa-college in Groningen.

Wat zijn je hobby’s? 

Mijn Hobby’s zijn shoppen, ontwerpen van kleding en muziek luisteren.

Hoe ben je bij AbyU terechtgekomen?

Ik ben bij AbyU terechtgekomen doordat ik stage ging lopen bij DesignByU.

 Wat is jouw functie?

Mijn functie binnen AbyU is stagiaire en als stagiaire houd ik mij vooral bezig met het bedenken van nieuwe product ideeën, designs, ontwerpen gereed maken voor productie en het controleren van het eindproduct.

Wat heb je zoal geleerd?

Ik heb geleerd hoe het hele proces werkt van ontwerp naar eindproduct. Ook heb ik geleerd hoe belangrijk de samenwerking van Afeer en DesignByU is. Ik vind het mooi om te zien hoe deze samenwerking meer werkgelegenheid heeft gebracht en ook nog meer werkgelegenheid zal brengen. En dat de mensen die hier nu werken ook heel blij zijn met deze samenwerking. Ook ben ik erachter gekomen hoe belangrijk de producten zijn die AbyU maakt en verkoopt en dat ook veel lokale en niet lokale bedrijven hierin geïnteresseerd zijn. Ik vind dan ook dat ik tijdens deze stage heel veel heb geleerd, niet alleen op het Styling vak maar ook veel op sociaal, bedrijfsvoering en marketing vak.